+32 14 63 31 17 info@wiljan.be

Steenweg op Turnhout 87 - 2330 Merksplas

Nu geopend

Bremat

Gespecialiseerd in volautomatische mortelinstallaties

Wiljan Garage is de enige officiële dealer van Bremat chapemachines in België en daar zijn we best trots op. Het zijn immers de beste en modernste chapemachines van de wereld.

Bremat ontwikkelt en produceert volautomatische mobiele installaties die zandcement-vloermortels en zelfnivellerende vloermortels mengen en verpompen. Daarnaast zorgt Bremat voor oplossingen bij het produceren en verpompen van verschillende mortselsoorten als schuimbeton en EPS isolatiemortel.

Na de installatie en aflevering van een chapemachine, kan u steeds rekenen op een optimale service. Daarom krijgen uw medewerkers een instructiedag om te leren werken met de machine. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van Bremat installaties, is één instructiedag voldoende om hier zelfstandig mee te kunnen werken.

Dankzij onze moderne software kunnen we vanaf het eerste gesprek met u op zoek gaan naar de perfecte machine. De keuze hangt uiteraard af van uw wensen, maar daar komen wij graag aan tegemoet. Een chapemachine gebouwd op een aanhangwagen of een volautomatische oplegger? Wij regelen het allemaal voor u.

Contacteer ons

Service na verkoop

Onze service stopt niet als u bij ons de deur uitstapt. Ook na uw aankoop staan wij altijd voor u klaar en komen wij zo snel mogelijk naar u toe voor herstellingen. Daarnaast verkopen wij ook onderdelen en gereedschap zodat u zelf uw machine in topconditie kan houden.

Klaar voor een service die altijd gesmeerd loopt? Bel ons, stuur een mailtje of kom eens langs in Merksplas voor meer info.

Contacteer ons